Projecten van Aannemersbedrijf R. Steringa

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten door middel van actuele foto's van de projecten en werkzaamheden. Zo krijgt u een goed beeld van hoe wij werken en wat wij voor u doen.

Wanneer u geen voorbeeld ziet dat betrekking heeft op uw klus, betekent dit niet dat wij deze werkzaamheden niet voor u kunnen doen. Hier ziet u natuurlijk niet alle projecten.

Neem daarom contact op en wij verzorgen een vrijblijvende offerte voor uw klus / (ver)bouwproject.

Aannemersbedrijf R. SteringaBestaande woning slopen............Een geheel nieuwe woning voorzien van alle wensen en eissen van de opdrachtgeverHet uiteindelijke resultaat!Realiseren van een uitbouw aan een bestaande woningResultaat van de gemaakte uitbouw.Vervangen van een schutting, middels in het werk op maat gemaakte schutting delen.Montage van prefab kappen op nieuwbouw woningen,Realiseren van groot dakkapel aan de achterzijde van een woning aan de Lutmastraat in AmsterdamMaken van een z.g. "slakkenhuis" in een badkamerEind resultaat van het "slakkenhuis"Steigerhouten kledingkast voorzien van schuifdeurenHardhouten terras hek, op maat gemaakt.Uitbreiding dakkapel, middels kunststof kozijn.Curacao, uitvoerder van diverse bouwprojecten, waarvan de laatste.....